Slagelse afdeling

Vores afdeling i Slagelse ligger i Herrestræde tæt ved byens centrum. I ugens løb kommer ca. 1400 kursister. Stedet er stort, og vi har også opsat pavilloner på Herrestræde. Vi har også undervisning på ZBC Selandia. ZBC Selandia har adresse på Bredahlsgade. Her undervises vores "Klar til EUD-forløb".

Studieområder

Slagelseafdelingen er det store sted med mange valgmuligheder. Skolen er også åben om aftenen, så det er også muligt at tage din uddannelse efter arbejdstid. Skolen åbner kl. 7.00 og undervisningen begynder kl. 8.05, og der er åbent til 21.30, hvor de sidste aftenkursister går hjem. Lokalerne er lyse og moderne med interaktive tavler og et velfungerende trådløst netværk. Lokalerne indbyder til andre undervisningsformer end den traditionelle tavleundervisning. 

Vi har gode studiefaciliteter i form af værksteder, gruppeområder og kantine. Klik her og se billeder her →

Kursistråd

Alle kursister har mulighed for at deltage i kursistrådets møder, hvor relevante ting debatteres og siden bringes videre til afdelingsledelsen. Kursistrådet arrangerer jævnligt fredagscafé.

Kantine

Kantinen er et hyggeligt samlingssted for skolens elever. Det er muligt at købe morgenmad, og fra kl. 9.30 finder du desuden et stort udvalg af frisksmurte sandwiches bl.a. kylling & bacon, roastbeef, frikadelle, tunsalat, skinke og ost, samt æg og bacon – men bedst af alt du kan få lavet din helt egen favorit kombination.

Åbningstider:
Mandag-torsdag    kl. 7.30-13.30
Fredag                   kl. 7.30-12.30

Sammenhold

På Slagelseafdelingen er der mange til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål: Studieservice, studievejledere, psykoterapeut, kantine-medarbejderne, pedellerne, lærerne og ledelsen. Vi byder dig velkommen til skolen og vil vise dig vejen gennem vores uddannelsestilbud.

Med venlig hilsen
Tove Jakobsen, afdelingsleder 

Åbningstider i Studieservice Slagelse

Herrestræde 11, 4200 Slagelse

Mandag   kl. 07.30-16.00
Tirsdag    kl. 07.30-16.00
Onsdag   kl. 07.30-14.00
Torsdag   kl. 07.30-16.00
Fredag    kl. 07.30-14.00