Slagelse afdeling

Vores afdeling i Slagelse ligger i Herrestrædet tæt ved byens centrum. I ugens løb kommer ca. 1400 kursister. Stedet er stort, men ikke stort nok til så mange kursister. Vi har derfor også undervisningslokaler på H.P Hansens Plads og på ZBC Selandia. H.P Hansens Plads har adresse på Bredegade 28, men med indgang fra H.P Hansens Plads ved siden af Hi-Fi Klubben Vejledning til H.P. Hansens Plads. ZBC Selandia har adresse på Bredahlsgade 1B.

Studieområder

Slagelseafdelingen er det store sted med mange valgmuligheder inden for fagrækkerne. Skolen er også åben om aftenen, så det er også muligt at tage din uddannelse efter arbejdstid. Skolen åbner kl. 7.00 og undervisningen starter kl. 8.05, og der er åbent til 21.30, hvor de sidste aftenkursister går hjem. Lokaler samt laboratorier er helt moderne, så vi har en ”ny” og lækker skole at færdes i. Vi har gode studiefaciliteter i form af værksteder, gruppeområder og kantine. Klik her og se billeder her →

Kursistråd

Alle kursister har mulighed for at deltage i kursistrådets møder, hvor relevante ting debatteres og siden bringes videre til afdelingsledelsen. Kursistrådet arrangerer jævnligt fredagscafé.

Kantine

Kantinen er et hyggeligt samlingssted for skolens elever. Det er muligt at købe morgenmad, og fra kl. 9.30 finder du desuden et stort udvalg af frisksmurte sandwiches bl.a. kylling & bacon, roastbeef, frikadelle, tunsalat, skinke og ost, samt æg og bacon – men bedst af alt du kan få lavet din helt egen favorit kombination.

Om eftermiddagen finder du lidt til den søde tand i studieværkstedet, hvor du finder maskiner med både mad, slik og drikkevarer - udvalget varierer.

Åbningstider:
Mandag-torsdag    kl. 7.30-13.30
Fredag                   kl. 7.30-12.30

Sammenhold

På Slagelseafdelingen er der mange til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål: Studieservice, studievejledere, psykoterapeut, kantine-medarbejderne, pedellerne, lærerne og ledelsen. Vi byder dig velkommen til skolen og vil vise dig vejen gennem vores uddannelsestilbud.

Med venlig hilsen
Tove Jakobsen, afdelingsleder 

Åbningstider i studieservice Slagelse

Herrestræde 11, 4200 Slagelse

Mandag   kl. 07.30-16.00
Tirsdag    kl. 07.30-16.00
Onsdag   kl. 07.30-14.00
Torsdag   kl. 07.30-16.00
Fredag    kl. 07.30-14.00  

2-årig HF

Tag din HF på VUC i Slagelse hvis du ønsker:

  • Et unikt og seriøst studiemiljø for unge og voksne, hvor du går sammen med andre med mange forskellige baggrunde
  • En stor afdeling med mange valgmuligheder
  • En bred vifte af linjer, der giver adgang til en række erhvervsakademi-, professionsbachelor- og universitets- og højskoleuddannelser – på to år
  • En uddannelse der har fokus på det praksisnære og karrierelæring
  • En gymnasial uddannelse hvor du både 1. og 2. år i projekt- og praktikforløb præsenteres for en bred vifte af uddannelser, får mulighed for at møde studerende og færdiguddannede, får hjælp til at blive afklaret om hvilken uddannelse der er din drømmeuddannelse i forlængelse af din hf