Restudy - lektiehjælp døgnet rundt

Hvad var det nu lige der blev sagt om rentesregning i matematik? Og enzymer i biologi?

Har du brug for en ekstra gennemgang af et fagligt emne, eller måske et supplement til det boglige pensum, så kan du få hjælp på Restudy.dk.

Restudy giver ekstra muligheder for hjælp – særligt op til eksamen.

Klik her og bliv klogere!

Ændringer i adgang til Restudy

RESTUDY er desværre blevet nødsaget til at ændre login proceduren på Restudy.dk. Pga. af nye dataregler fra UNI-C, kan Restudy ikke længere hente de oplysninger, som de har kunnet før. 

Hvis man har en profil på Restudy:

Hvis man IKKE har en profil på Restudy:

  • Klik på linket https://portal.restudy.dk/
  • Klik på re-licens og skriv licens-koden – og udfyld herefter formularen
  • Det kræver en mailadresse (du kan benytte én du selv vælger – eller den som er lavet af skolen ”brugernavnUNILOGIN”@edu.vuc-vs.dk – f.eks. poul234s@edu.vuc-vs.dk)
  • Licens til studerende:              VU3139re

App til Restudy

Du kan downloade Restudy App'en i App Store til iPhone eller I Google play til Android telefoner.

Læs hvad kursister på VUC Vestsjælland Syd har sagt om Restudy.dk

”Restudy er supergod, hvis man er gået i stå med lektier eller aflevering. Desuden er det en fantastisk mulighed for at opfriske ting, der foregik mens man havde sygefravær. Det er også et godt værktøj til eksamenslæsning, eller hvis der er ting som er lidt svært.
Julie”

”Synes det er et fantastisk initiativ, der hjælper til eksamens eller som oplæsning, hvis man har været syg. Videoer og quizzer er nogle gode redskaber til at træne hjernen lige en tand ekstra for at se, om man egentlig har fanget det valgte stof. Personligt har jeg haft stor glæde af Restudy i min læseferie og kan kun tale godt om det!
Kris”

”Restudy har været et godt supplement til undervisningen. Det har været nemt at få genopfrisket op til eksamen.
Jennifer”

”Restudy har for mig været min personlige lærer, jeg kan spørge igen og igen uden at det bliver mærkeligt at spørge for 20. gang. Rart også at kunne finde de fleste emner forklaret i et lidt bedre tidsrum.
Simon”